*Ceritane Pakdhe Basman lan Budhe Tatik pas nang Jepang* Wis seminggu neng jepang, muter-muter, mlaku-mlaku, akhire Pakdhe karo Budhe nemu restoran masakan Indonesia. Pelayane Robot model wong. Robote teko nyedaki pakdhe, trus ngomong : “Welcome to our restaurant, Sir... What is your ...